Prisgaranti   |   Fragt kun kr. 35,-   |   Bæredygtige produkter   |   90 dages retur
 

Hverdagsluksus

Total 0 DKK
Fragt 0 DKK
I alt 0 DKK

OnlineLiving.dk - Hverdagsluksus til dig og din bolig

På OnlineLiving.dk finder du lækkert boliginteriør og skønne accessoires til dig og din bolig. Vi har altid maximalt fokus på bæredygtighed, bedste kvalitet og originalitet. For at gøre det nemt og overskueligt for dig at vide hvilke farver og størrelser et produkt findes i, bestræber vi os på altid at have Danmarks største udvalg i samtlige af vores produktkategorier.

 

Vores Bambus håndklæder er de originale Bambus håndklæder, som allerede i 2003 blev patenteret af den belgiske håndklædefabrik Santens. Vi er stolte af at være det eneste sted i Danmark, hvor du kan købe de originale Bambus håndklæder og ikke mindst af at have Danmarks største udvalg af Bambus håndklæder.

 

Når vi udvælger leverandører, skal det ikke bare være en leverandør, det skal være en leverandør med noget på hjertet. Det har danske Skriver Collection og italienske Uashmama. Et alt overskyggende krav til fremstillingen hos Skriver Collection er at producere lokalt. Uashmama (udtales Wash Mama) er en fantastisk italiensk familievirksomhed, der bygger på resultatet af italiensk håndværk, tradition og innovation.
 

OnlineLiving.dk ejers og drives af Bolette Bjerre. God fornøjelse med at finde Hverdagsluksus til dig selv eller til en du holder af.

 

 

OnlineLiving.dk - se vores produktoversigt

 

Everyday Luxury by OnlineLiving® - Moments Just for You