Fragt: kun kr. 25     Levering: GLS / PostNord     Betaling: Mobilpay / kreditkort      KONTAKT OS 

 

     We also deliver outside Denmark.            Tilmeld nyhedsbrev  
 

Hverdagsluksus

Total 0 DKK
Fragt 0 DKK
I alt 0 DKK

Persondatapolitik

 

Persondatapolitik:

Onlineliving.dk vil behandle dine persnoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, at de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi indsamler aldrig personlige oplysninger, uden du selv har givet os dine oplysninger ved registrering, køb eller på anden måde.

 

Vi registrerer ikke flere oplysninger end vi har brug for til at kunne yde dig den bedste service.

 

Beskrivelse af databehandlingen:

Formål:

  • Levering af produkter: Personoplysninger anvendes til levering af produkter du har købt.
  • Levering af nyhedsbrev: Personoplysninger anvendes til at fremsende nyhedsbrev, som du har tilmeldt dig.
  • Kundeklub: Personoplysniger anvendes til at fremsende nyhedsbreve fra kundeklubben samt til at give dig kundeklub fordele.
  • Kundeservice: Support i forbindelse med dine køb og øvrige henvendelse.
  • Online markedsføring: Personoplysninger anvendes til online markedsføring f.eks. på Facebook og Instagram.

 

Kategorier af personoplysninger:

  • Vi behandler flg. kategorier af personoplysninger: Almindelige personoplysninger, f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonmunner, ordrehistorik, om du er tilmldt vores nyhedsbrev og/eller kundeklub.

 

Behandlingsgrundlag:

Det er nødvendigt for os at ligge inde med disse oplysniger for at vi kan:

  • Sende dig dine bestilte produkter
  • Kontakte dig ved forsinkelse af levering
  • Så vi kan overholde en retlig forpligtelse f.eks. i henhold til bogføringsloven
  • Vores legitime interesse i at markedsføre vores produkter

 

Kilder:

Vi har fået dine oplysninger:

  • Direkte fra dig via vores shop ved køb, brug af kontaktformula, tilmelding til nyhedsbrev og/eller kundeklub eller via tilmelding til nyhedsbrev og/eller kundeklub andre steder på nette, f.eks. Facebook og Instagram
  • Direkte fra dig ved at du har oplyst dine oplysniger til os på mail eller anden måde som f.eks. besked på Instagram
  • Direkte fra dig i forbindelse med køb af produkter

 

Modtagere:

Alle medarbejdere hos OnlineLiving.dk samt vores revisor og bogholder har adgang til de registrerede oplysninger.

Vi kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder:

Vi har indgået databehandleraftale med databehandlere, hvilke er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse at dine personoplysninger. Vi har indgået databehandleraftale med:

  • Konxion - de er udbyder at Ultimize hvori vores shop er "bygget"
  • E-Conomic - de er udbyder af vores regnskabsprogram
  • Pakkelabels.dk - de sørger for at din bestilling kan sendes med den ønskede leverandør
  • MailChimp - de sørger for vi kan sende nyhedsbreve

 

​​​​​​​Opbevaring:

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål , der her er nævnt:

  • I forbindelse med køb af produkter: I forbindelse med levering af produkter vil vi opbevare dine personoplysninger i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som materialet vedrører. Denne opbevaringstid er i helhold tiul bogføringsloven.
  • I forbindelse med nyhedsbreve og kundeklub: Så længe et afgivet samtykke til at modtage markedsføring ikke er trukket tilbage, og vi ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne f.eks. i forbindelse med retlig forpligtelse.
  • Generelt vil personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke registrede kunde blive slette efter 1 måned, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere perionde.

 

Oplysning, indsigelse, dataportabilitet, ændring og sletning:

Du kan altid kontakte os for at få oplust, hvilke personoplysninger vi ligger inde med. Det kan ske ved henvendelse til: OnlineLiving.dk på mail info@onlineliving.dk

Hvis der er fejl i de oplysninger vi har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige oplysninger. ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændringer eller datapotabilitet, er du meget velkommen til at sskrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at tilbagetrække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve, kundeklub og markedsføring kan det til enhver tid ske ved at kontakte os på ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du finder grund til at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan det ske til: Datatilsynet, Borgergade 28,5., 1300 København.

 

Dataansvarlig:

Den dataansvarlige hos OnlineLiving.dk er: Bolette Bjerre.

Ultimate Web A/S