BRUG FOR HJÆLP?

Skriv til os på

salg@onlineliving.dk

ØNSKELISTE

Hjem » Boliginteriør » Badeværelse » Naturlige hudplejeprodukter

Naturlige hudplejeprodukter

Uashmama Beauty Collection er udviklet af de dygtigste beauty eksperter og fremstillet i Italien. Hudplejeprodukterne er fremstillet af naturlige ingredienser og økologisk extra virgin olivenolie. Passer til lang de fleste hudtyper. Uashmama – italiensk perfektionisme.

Den økologisk ekstra jomfru olivenolie har en ph-værdi, som er kompatibel til vores hud og hår. Hudplejeprodukter har en dejlig duft af bergamotappelsin – håndsæberne har hver deres egen duft. Alle produkter leveres i flotte flasker der kan stå fremme. Uashmama hudplejeprodukterne passer og plejer din hud og giver den god næring.

Viser alle 6 resultater

Uashmama Beauty Collection

Hudplejeprodukterne fra Italienske Uashmama er ikke bare beauty produkter, det er kvalitetsprodukter, velvære og selvforkælelse og så dufter de helt fantastisk. De populære cremer, lotion og sæber kommer i flotte flasker, som pynter når de står fremme i dit badeværelse eller køkken. Drømmer du om at forkæle, pleje og passe din hud? Så skal du prøve Uashmama Beauty Collection. Start med at prøve håndcremen og oplev, hvordan den plejer og passer dine hænder. Og ikke mindst dufter mildt og skønt af bergamotappelsin.

Kvaliteten af hudplejeprodukterne

Uashmama Beauty Collection er skab af de bedste beauty eksperter fra den kendte spa-by Montecatini Terme. Produkterne er fremstillet af naturlige ingredienser fra området omkring Montecatini Terme og indeholder økologisk ekstra jomfru olivenolie. Produkterne har et ekstra kvalitetsstempel, idet flere danske apoteker sælger Beauty Collectionen.

Beauty Collection produktsortiment

Body Lotion:100 ml eller 250 ml. Leveres med pumpe.
Body Oil: 200 ml. Leveres med pipette.
Body Wash: 100 ml eller 250 ml. Leveres med pumpe.
Serum, Anti Age: 50 ml. Leveres med pipette.
Håndcream: 100 ml. Leveres i tube.
Håndsæbe: 250 ml. Leveres med pumpe. Findes i 4 dufte.