BRUG FOR HJÆLP?

Skriv til os på

salg@onlineliving.dk

ØNSKELISTE

Hjem » Bambus Håndklæder

Bambus Håndklæder

Luksus håndklæder i bambus

Værd at vide, når du skal vælge dine Bambus håndklæder.

Det første du gerne vil vide, når du vælger dine Bambus håndklæder er, hvor mange % af håndklædet der er bambus og hvor mange %, der er bomuld. Det næste du gerne vil vide er, hvor mange % af håndklædets løkker, der er bambus. Jo flere % bambus jo mere får du ud af bambussens mange skønne egenskaber. Jeg vil anbefale dig at vælge et Bambus håndklæde med 100 % bambus løkker for at få mest ud af bambussens enestående egenskaber som blødhed og sugeevne. 

Når du vælger hvilket et Bambus håndklæde du vil købe, skal du også kende håndklædets gramkvalitet, som fortæller dig, hvor tykt håndklædet er. Jo højre gramkvalitet jo kraftigere er håndklædet. Et “normalt håndklæde” har en gram kvalitet omkring 450 gram, et lækkert kraftigt håndklæde har en gram vægt på minimum 600 gram. 

Du kan finde Bambus håndklæder i mange forskellige prisklasser. Håndklæder med lidt indhold af bambus og med lav gramkvalitet vil som oftest være de billigste. Kvaliteten af bambussen, bomulden samt produktionsland er også faktorer som prisen afhænger af.

Hvorfor er Bambus håndklæder miljøvenlige?

Det er de, fordi bambus frigiver mere ilt til jorden end et gennemsnitligt træ. Bambus er biologisk nedbrydeligt. Bambus kan vokse uden brug af skadelig gødning og så kan det høstes 3 – 4 gange om året. Når det er sagt, så er det vigtigt at du tjekker, om dit Bambus håndklæde er certificeret med et certifikat, der sikrer dig at forarbejdning og produktionen af håndklædet er foregået under miljøvenlige forhold.

Derfor skal du vælge de originale Santens Bambus håndklæder

Jeg anbefaler dig at vælge de originale Santens Bambus håndklæder, fordi du får et kraftigt Bambus håndklæde med 100 % bambus løkker og du dermed får maximalt ud af bambussens egenskaber. Du får et håndklæde med unik blødhed, fantastisk sugeevne samt et Bambus håndklæde, der er certificeret med Confidence in textiles / tiltro til tekstiler mærket. Og så kan du vaske dine Santens Bambus håndklæder gang efter gang, uden de mister deres flotte farve. De originale Santens Bambus håndklæder er vævet af garn fremstillet med lange fibre, hvorfor de har et helt unikt skinnende og silkeagtigt look. Bambus håndklæder by Santens – It´s a feeling.

Bambus håndklæder fra Santens

Du får Santens Bambus håndklæderne i alle efterspurgte størrelser. Gæstehåndklæder: 30×50 cm.
Alm. håndklæder: 50×100 cm. Badehåndklæder: 70×140 cm. Badelagen / strandhåndklæder: 100×150 cm.

Materiale: 35 % bomuld – 65 % bambus såvel bambussen som bomulden er af bedste kvalitet. Bambus håndklæder skabes igennem en eksklusiv patenteret proces, der kombinerer en base af 100 % bomuld med 100 % bambus frotté løkker.

Gramkvalitet: 650 gram. Gramvægten er betegnelse for, hvor kraftigt håndklædet er. Mange traditionelle håndklæder har en gramvægt på mellem 400 og 500 gram.

Certifikat: Confidence in textiles / Tiltro til tekstiler certifikat Bambus håndklæderne er certificeret med Confidence in textiles / tiltro til tekstiler mærket. Confidence in textiles / tiltro til tekstiler mærket er en del af Oeko-tex®-mærket. Det fortæller dig, at håndklæderne er indsendt til laboratorie-tests, hvor de er undersøgt for skadelige stoffer, ulovlige stoffer og allergifremkaldende stoffer. Certificering opnår producenten kun, hvis testene overholder kravene til certificeringen. Certifikatet gælder i et år, hvorefter det, efter nye tests, kan blive forlænget

Farveægthed: Bambus håndklæder fra Santens har en meget høj farveægthed ved vask. Farveægthed kan måles på mange faktorer – den mest interessante farveægthed faktor ved håndklæder er vandægthed. Dvs. om dine håndklæder bevarer deres farve, når de vaskes. Det gør Bambus håndklæderne fra Santens. 

Vask og tørring: Kan vaskes ved 60 grader – tørres ved middelvarme i tørretumbler. Tørrer du dem ved for høj varme, kan de miste lidt af deres blødhed. Du kan vaske dine Bambus håndklæder rene helt ned til 30 grader, når du bruger et vaskemiddel, der er beregnet til koldvask. Se mere om koldvask og vaskegrader på tænk.dk. Når du vasker dine håndklæder må du aldrig bruge skyllemiddel. Det sætter sig som en hinde på håndklædet og forringer tørreevnen. Dine Bambus håndklæder forbliver bløde vask efter vask – også uden tørretumbler.

Hvad er Bambus viskose?

I daglig tale siger vi bambus håndklæder om håndklæder fremstillet af bambus. Dog står der på mange Bambus håndklæder, at de er fremstillet af Bambus viskose. Når der står viskose, er håndklædet så fremstillet af bambus og hvad er viskose egentlig? Viskose er betegnelsen for et materiale fremstillet af naturlige materialer som græs, træ, planter og bambus. Når viskosen er fremstillet af bambus, kaldes det derfor bambus viskose, så ja – dit håndklæde er fremstillet af bambus, når materialet er betegnet som bambus viskose. Viskose findes, som alle andre materialer, i gode og dårlige kvaliteter. Viskosen produceres oftest i to udgaver: En, hvor man bruger korte fibre og en, hvor man bruger lange fibre. Når man bruger de lange fibre, får garnet man væver håndklædet af, et skinnende og silkeagtig look. Når man bruger de korte fibre, bliver looket mere mat som uld og bomuld.

Er Bambus håndklæder antibakterielle?

Der tales meget om, at bambus håndklæder er antibakterielle. Fakta er, at bambus indeholder “bamboo kun” som er et antibakterielt stof. ”Bamboo kun” kan eliminere ca. 70 % af bakterierne, som stoffet bliver udsat for. Jeg vil lade det være op til dig, om du synes at Bambus håndklæder er antibakterielle eller ej. 

Ønsker dig god fornøjelse med at vælge og bruge dine Bambus håndklæder.

Everyday Luxury by OnlineLiving.dk - Moments Just for You