BRUG FOR HJÆLP?

Skriv til os på

salg@onlineliving.dk

ØNSKELISTE

Hjem » Shop » Bambus håndklæder – Kastanje brun

Bambus håndklæder – Kastanje brun

Bambus håndklæder med unik blødhed og fantastisk tørreevne.
Holder farven vask efter vask.
Bæredygtige og er Oeko-Tex® certifikat. Produceret i Europa.
100 % bambus løkker, der gør at bambussens mange fantastiske fordele bliver udnyttet bedst mulig.

Fra: 339,00 kr.

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste
Farver
Antracit Grå
Cement Grå
Jaffa Orange
Kastanje Brune
Lys Lime Grønne
Lyseblå
Ocean Blå
Råhvide
Sandfarvet
Sne Hvide
Turkis blå

Bløde bæredygtige kastanje brune Bambus håndklæder

Få de originale Bambus håndklæder med unik blødhed og fantastisk tørreevne. De kastanje brune Bambus håndklæder er kraftig luksus kvalitet, som holder farven vask efter vask. De er produceret i Europa, er bæredygtige og Oeko-Tex® Certificeret. Og fordi, de har 100 % bambus løkker udnytter de på bedst mulige måde alle bambussens mange fantastiske fordele.

Om farven brun

Brun er en af farverne i naturens egen farvepalet – den perfekte farve til dit “back to nature” bademiljø. Du kan med succes lege med de brune bambus håndklæder, gæstehåndklæder og badehåndklæder og sætte dem sammen med alle blå nuancer. Brune håndklæder er også fantastiske at kombinerer i retro badeværelset med fræk orange og skøn safran gul.   Om farven brun: Brun giver følelse af ro og komfort, indikerer sund fornuft og er tillidsfuld.   De smukke kastanjebrune bambus håndklæder bidrager med det naturlige til dit badeværelse – er du mest til vinter og smukke frost dage, forårets fuglesang, sommerens varme eller efterårs skovens smukke farvespil… ?  

Vil du vide mere om de brune Bambus håndklæder?

Få gode råd til valg af Bambus håndklæder. Læs alt om kvalitet, certifikat og meget mere   Forkæl dig selv eller en du holder af med bløde og lækre brune Bambus håndklæder.