BRUG FOR HJÆLP?

Skriv til os på

salg@onlineliving.dk

ØNSKELISTE

Hjem » Shop » Bambus Håndklæder – Råhvide

Bambus Håndklæder – Råhvide

Bambus håndklæder med unik blødhed og fantastisk tørreevne.
Holder farven vask efter vask.
Bæredygtige og er Oeko-Tex® certifikat. Produceret i Europa.
100 % bambus løkker, der gør at bambussens mange fantastiske fordele bliver udnyttet bedst mulig.

Fra: 69,00 kr.

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste
Farver
Antracit Grå
Cement Grå
Jaffa Orange
Kastanje Brune
Lys Lime Grønne
Lyseblå
Ocean Blå
Råhvide
Sandfarvet
Sne Hvide
Turkis blå

Råhvide Bambus håndklæder, der udnytter alle bambussens fordele

Få de originale Bambus håndklæder med unik blødhed og fantastisk tørreevne. De råhvide Bambus håndklæder er kraftig luksus kvalitet, som holder farven vask efter vask. De er bæredygtige, produceret i Europa og Oeko-Tex® Certificeret. Og fordi, de har 100 % bambus løkker udnytter de på bedst mulige måde alle bambussens mange fantastiske fordele.  

Om farven råhvid

Råhvid er en af de største klassiske farver. Det råhvide bambushåndklæde, gæstehåndklæde, badehåndklæde eller badelagen passer perfekt til rustikke bademiljøer og badeværelser med naturmaterialer. Råhvid er en farve i naturens egen farvepalette. De råhvide bambus håndklæder kan du også med succes mikse og matche med pastelfarver.   Om farven råhvid / lys brun: Farven symboliserer imødekommenhed, ærlighed og oprigtighed.   Den råhvide farve giver klassisk enkelthed til dit badeværelse. Hvornår har du sidst taget dig tid til enkelthed som at rive en time ud af kalenderen og gå en tur i naturen…?  

Få mere at vide om de råhvide Bambus håndklæder

Få gode råd til valg af Bambus håndklæder. Læs alt om kvalitet, certifikat og meget mere   Forkæl dig selv eller en du holder af med bløde og lækre råhvide Bambus håndklæder.