BRUG FOR HJÆLP?

Skriv til os på

salg@onlineliving.dk

ØNSKELISTE

Hjem » Boliginteriør » Køkken » Forklæde

Forklæde

Uashmama forklædet er italiensk bæredygtigt design. Forklædet er fremstillet af 100 % økologisk bomuld og produceret i Italien. Selerne er håndlavede og fremstillet i 100% miljøvenlig cellulosefibre. Selerne flytter vægten fra nakken til skuldrene, så forklædet er er meget behageligt at have på. Uashmama – italiensk håndværk, tradition og innovation.

Unisex forklædet er praktisk, smart og passer til alle i familien. Det er one size og kan justeres i størrelse. Brug forklædet til madlavning, ved grillen, som haveforklæde osv. Uashmama forklædet har 3 store praktiske lommer, justeres med selerne og kan selvfølgelig maskinvaskes. Gør dit Uashmama forklæde personligt, miks og match farven på forklæde og seler, som du ønsker det.

Viser alle 11 resultater

Alt om Uashmama forklædet

Størrelse
Uashmama forklæderne i en meget brugbar one size str. Forklædet justeres i størrelsen med selerne.
Forklæde: H:82 – B:83 cm. Seler: L: justerbar, 48 – 89 – B:2,5 cm.

Materiale
Forklæde: 100 % økologisk stonewashed bomuld. Seler: AGGO papir: 100 % naturlige fibre fra opdyrket træer. Papiret føles og er slidstærkt som læder.

Vask
Uashmama anbefaler du vasker dit Uashmama forklæde ved 30 grader. Test viser at du kan vaske det ved varmere grader.

Farver
Forklæderne har en høj farveægthed. Det betyder at du kan vaske dit Uashmama forklæde igen og igen uden det mister farven. Alle farver der bruges til indfarvning, er naturlig farver.

Kvalitet
Uashmama forklæderne er af meget høj kvalitet og kan modstå hverdagens madlavning og andre gøremål og så kan de vaskes igen og igen. Forklædet er designet og lavet i Toscana, Italien. Hvert stykke papir til selerne strækkes og hærdes så det er slidstærkt og er med til at give forklæderne deres høje kvalitet.

Confidence in Textiles og FSC / Responsible Forestry certifakater
Confidence in textiles mærket fortæller dig at materialet til Uashmamas produkter er indsendt til laboratorie-tests, hvor de er undersøgt for skadelige stoffer, ulovlige stoffer og allergifremkaldende stoffer.
FSC / Responsible Forestry certifikatet fortæller dig, at materialerne er produceret af papir fra bæredygtigt skovbrug.