BRUG FOR HJÆLP?

Skriv til os på

salg@onlineliving.dk

ØNSKELISTE

Hjem » Om OnlineLiving.dk

Om OnlineLiving.dk

Om OnlineLiving.dk - Bolette Bjerre

Tankerne bag OnlineLiving.dk® kan beskrives med ét ord: HVERDAGSLUKSUS
Alle produkter på OnlineLiving.dk® skal bidrage til følelsen af luksus i din hverdag. Produkter, du hver dag kan glæde dig over at bruge og se på, produkter der forkæler dig selv, din familie, dine gæster og dem, du giver en gave.
Søger du hverdagsluksus, så er du kommet til det helt rette sted, her finder du nemlig lækkert Hverdagsluksus på alle hylderne.
Siden OnlineLiving.dk® slog “dørene” op første gang i maj 2010 er der kommet endnu en meget vigtig tanke bag udvalget af produkter, de skal nemlig være bæredygtige.

Når du shopper og kigger rundt på OnlineLiving.dk®, har vi et ønske om at det skal være en oplevelse for dig at bevæge dig rundt på shoppen, hvorfor vi har valgt at design den på et måske lidt utraditionel måde. Vi håber du vil lade dig inspirere af tekster og billeder, når du skal finde og vælger din Hverdagsluksus.

"Everyday Luxury by OnlineLiving®
- Moments Just for You"

Indehaver – Bolette Bjerre

Vasketøjskurv - natur brun. Uashmama

Produkterne

Produkterne er nøje udvalgt ud fra, at de skal repræsentere hverdagsluksus og bæredygtighed. Det skal være produkter, der er smukke, lækre og holdbare i både stil og kvalitet, og samtidig skal de være bæredygtige. Produkternes bæredygtighed kan komme til udtryk på mange måder, de kan være certificeret med et eller flere af de mange bæredygtige certifikater der findes på markedet, de kan være Fairtrade eller de kan være lokalt produceret mm. Hvilken bæredygtighed hvert produkt repræsenterer, kan du læse meget mere om, når du fordyber dig i produktsortimentet.

OnlineLiving.dk® produkter skal være med til at tage hensyn til og passe på vores alles miljø.

For at gøre det nemt og overskueligt for dig at vide, hvilke farver og størrelser et produkt findes i, bestræber OnlineLiving.dk® sig altid på at have Danmarks største udvalg i de udvalgte produktkategorier. For eksempel kan du vælge mellem 13 farver og mange forskellige størrelser, når køber Bambus håndklæder.

Bolette Bjerre

Med min baggrund i bolig- og interiørbranchen vil jeg gøre mit bedste for at finde bæredygtige produkter, der passer perfekt til dig – og ikke mindst til at bringe HVERDAGSLUKSUS ind i din hverdag.

Jeg slog dørene op til OnlineLiving.dk® allerede tilbage i maj 2010. Da shoppen åbnede, var den for mig en spændende opgave jeg varetog sideløbende med, at jeg underviste og rådgav iværksættere.

OnlineLiving.dk® er i dag min fuldtidsbeskæftigelse. Jeg elsker at være 100 % tilbage i vante omgivelser – at være tilbage i tekstil- og interiørbranchen, som jeg altid haft tæt inde på livet.

Da jeg var barn, startede mine forældre Lene Bjerre Design A/S, det er herfra jeg har min store kærlighed for skønne tekstiler, smukt interiør og holdbare produkter. Inden åbningen af OnlineLiving har jeg været omkring en handelseksamen, elevtid hos SAS og fuldtidsansættelse i Lene Bjerre Design A/S. Alt i alt havde jeg 15 dejlige år med fuldtidsarbejde “hjemme” i Lene Bjerre Design A/S. I de 15 år lærte jeg uendeligt meget om boliginteriør og indretning. En rum tid efter Lene Bjerre Design A/S blev solgt, valgte jeg at blive selvstændig. Og så er vi fremme ved maj 2010.

Det vil glæde mig, hvis jeg kan videregive den glæde, jeg selv har ved at bruge og købe produkter, der er smukke, lækre og holdbare i både kvalitet, stil og bæredygtighed, til netop dig.

Har du brug for råd om indretning, farvesammensætninger eller andet, er jeg altid klar til at vejlede og hjælpe dig.

God fornøjelse med at finde din Hverdagsluksus.

Enjoy Your Day …
Bolette Bjerre

  1. Indehaver, OnlineLiving.dk®
Forklæde onlineliving Bolette Bjerre
Opbevaringskurv - cement grå. Uashmama Italiensk bæredygtigt boliginteriør.