BRUG FOR HJÆLP?

Skriv til os på

salg@onlineliving.dk

ØNSKELISTE

Hjem » Håndklæder » Bambus gæstehåndklæder 30x50 cm.

Bambus gæstehåndklæder 30x50 cm.

Få 10 % eller 15 % rabat på Bambus håndklædesættene. Gælder alle farverne.

OnlineLivings Bambus gæstehåndklæder er de originale Bambus håndklæder. Formlen blev patenteret allerede tilbage i 2003 af den belgiske håndklædefabrik Santens. Bambus gæstehåndklædet er produceret i Europa, er bæredygtigt og Oeko-Tex® Certificeret.

Bambus gæstehåndklæderne har unik blødhed, fantastisk tørreevne, holder farven vask efter vask og har 100 % bambus løkker. Se Danmarks største farveudvalg af Bambus håndklæder, vælg din favorit farve blandt tidens trend farver, klassiske farver og bløde pastelfarver som rosa, sart lime grøn og lyseblå.

Viser alle 5 resultater

Når du vælger dine Bambus gæstehåndklæder, skal du huske

Du skal huske, at Bambus gæstehåndklæder findes i mange forskellige kvaliteter. Der er dårlige kvaliteter og de er gode kvaliteter, ligesom der også er ved alle andre produkter. Pris og kvalitet hænger sammen. Vælger du Bambus gæstehåndklæder i den billige ende, får du sikkert et tyndt håndklæde med lidt bambus, og måske et håndklæde, hvor bambussen ikke er af bedste kvalitet.

Vælger du et Santens Bambus gæstehåndklæde fra OnlineLiving.dk, får du et luksus Bambus håndklæde – et kraftigt håndklæde med 100 % bambus løkker af den bedste bambus kvalitet. Santens Bamboo towels – it´s the one.

Hvorfor Bambus gæstehåndklæder er ren forkælelse

Du skal vælge Bambus gæstehåndklæder, hvis du vil forkæle dig selv, din familie og dine gæster. Alle elsker at blive overrasket over håndklædernes unikke blødhed og fantastisk tørreevne. Når du vælger Bambus håndklæder, bidrager du til at hjælpe vores alles miljø, bland andet fordi bambus kan dyrkes uden brug af skadelig gødning og at det under de rette betingelser kan høstes 3-4 gange årligt.

 

Bambus gæstehåndklæderne er ren luksus og giver dig den skønneste følelse af velvære. Hvem vil ikke gerne have sin egen wellness afdeling? Santens Bambus håndklæderne er Ferrarien i kategorien Bambus håndklæder. De er kraftige, lækre og ganske enkelt uimodståelige. Når du først har prøvet dem, vil du aldrig mere bruge andre gæstehåndklæder – du bliver ganske enkelt afhængig af dem.

 

Har du følsom hud eller kender nogen der har, er håndklæder af bambus det rette valg, fordi det føles blødt og skånsomt mod huden. Personer med demens har ofte følsom hud så kender du en, som er dement, kan du glæde personen ved at give ham eller hende et Bambus gæstehåndklæde. Det vil være en stor glæde for den demente, fordi blødheden fra gæstehåndklædet vil føles meget behagelig mod den dementes hud.

 

Gode råd til brug af dine Bambus gæstehåndklæderne

Gæstehåndklædet er håndklædet, som du hurtig forelsker dig i at bruge til mange forskellige ting. På badeværelset er de praktiske, fordi de ikke fylder særlig meget og de fylder heller ikke din vaskemaskine op – der er også plads til meget andet, når du vasker. I køkkenet er de perfekte til at tørrer hænder i, de er meget skønnere end dit viskestykke og karkluden. Når du skal på picnic, bør det lille Bambus håndklæde altid være en del af alt det lækre du pakker – hvem vil ikke gerne have noget blød til at tørre fingrene i ?  Har du sommerhus, kolonihave eller båd, har du sikkert ikke så meget plads til opbevaring, hvorfor det vil være genialt at bruge gæstehåndklæder, så du frigiver hylde- og skabsplads til andre også nødvendige ting.

 

Pas på! Dine børn kommer til at elske håndklædets blødhed og du får ikke dine ”voksen” håndklæder for dig selv. Gem gæstehåndklæderne eller køb med det samme også de små Bambus håndklæder til dine børn. Har du mindre børn, kan du bruge de små partiske håndklæder til at tørre mund og fingre med, når der spises.

 

Når du tager på stranden, kan du også pakke et af de små håndklæder med i strandtasken, så du altid har noget at tørre dit ansigt med, når du har været ude at bade. I vandland, forlystelsesparker og andre steder med vand, kan du også få godt gavn af at have det lille håndklæde med.

 

Gi´ en gave, der glæder

Vil du give en gave der glæder, er Bambus gæstehåndklæderne det oplagte valg. Når du vælger at give håndklæderne som gave, giver du en skøn gave, der holder i lang tid – en gave, som modtageren kan glæde sig over at bruge hver dag. Det er Hverdagsluksus.

 

Du kan f.eks. bruge gæstehåndklæderne som fødselsdags-, jule- eller påskegave – og ikke mindst som værtindegave. Din mor vil også elske at få dem i Mors Dags gave. Du kan give Bambus gæstehåndklæder alene, sammen med andre str. håndklæder eller lave den skønneste wellness pakke og sammensætte dem med de lækre produkter fra italienske Uashmamas Beauty Collection.

 

Gi´ gæstehåndklæderne i samme farve eller vælg 2 farver, der passer flot sammen. Som ekstra krydderi på en skøn gave, kan du pakke det flot ind, pynte med bånd og en smuk blomst. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du pakker sammen med gæstehåndklæderne og hvordan du udsmykker din gave.

 

Anvendelsesmulighederne for Bambus gæstehåndklædet er mange. Brug det til lige, hvad du synes passer bedst for dig. Bambus gæstehåndklædet er det lille, praktiske håndklæde du hurtigt forelsker dig i og ikke vil undvære, når først du har prøvet det én gang.