BRUG FOR HJÆLP?

Skriv til os på

salg@onlineliving.dk

ØNSKELISTE

Hjem » Firmagaver

Firmagaver

Firmagaven alle vil glæde sig over at modtage. Gaven du vil blive husket for at have givet.

Hvad er vigtig for dig, når du giver en firmagave, reklamegave eller jubilæumsgave til dine medarbejdere, dine leverandører, dine kunder eller hvem, du vil forkæle med en gave?

  • Er indpakningen vigtig for dig?
  • Er indholdet af pakken vigtig for dig?
  • Er kvaliteten af produkterne vigtig for dig?
  • Er der andet der er vigtig for dig?

Ønsker du firmagaver fra OnlineLiving, går jeg i dialog med dig for at høre, hvad dine vigtigste ønsker er. Ud fra hvad du har fortalt mig, udarbejder jeg et spændende gavetilbud til dig.

OnlineLiving.dk har samarbejde med en bred vifte af spændende leverandører, der alle lever op til vores kvalitetskrav til dine gaver.

Du er i trygge hænder hos os, Bolette har arbejde med firmagaver i mere end 20 år.

Ja tak, jeg vil vil gerne tale firmagaver med Bolette. De kan ringe til Bolette på tlf. 4061 3050 eller klik her for at sende mail med dine spørgsmål og ønsker.

Alt det praktiske når du køber dine firmagaver hos OnlineLiving.dk

Gaveindpakning: Vi tilbyder dig en stor variation af indpakning af dine firmagaver. Du kan vælge en lækker løsning til en billig stk. pris, en overdådig løsning til en høj stk. pris – eller noget midt imellem.

Minimum bestilling af firmagaver: Ingen minimum, du er altid velkommen til at bruges os som din firmagaveleverandør, om du skal bruge 1, 35, 100 eller mange flere firmagaver.

Logo: Du kan som udgangspunkt altid få dit logo på dine firmagaver.

Vælg selv firmagaver: Dine medarbejdere vil selv kunne vælge deres firmagave, dog skal det ske i god tid inden ønskede leveringstid.

Rabat på firmagaver: Rabatten vi kan tilbyde dig er afhængig af din gavesammensætning samt hvor mange firmagaver du skal bruge.

Leveringsbetingelser for firmagaver: Ab fabrik. Afhentning kan aftales.

Betalingsbetingelser for firmagaver: Afhængig af din ordre vil betaling være 8 dage netto, forudbetaling eller bankgaranti

Leveringstider for firmagaver: Ordreafhængig – du modtager efter ordreafgivelse en bekræftet leveringstid.

Ombytning af firmagaver: Afhængig af størrelsen samt varesammensætning på din firmagaveordre vil vi evt. kunne tilbyde modtagerne af firmagaverne en ombytningsaftale. Vi kan ikke tilbyder at give modtageren af din firmagave får penge retur. Firmagaver med dit firmalogo vil ikke kunne ombyttes.

Jeg sætter en ære i at levere dine firmagaver, så du kan være stolt over at være giver af din valgte gave.

Ja tak, jeg vil vil gerne tale firmagaver med Bolette. De kan ringe til Bolette på tlf. 4061 3050 eller klik her for at sende en mail med dine spørgsmål og ønsker.

Jeg glæder mig til at høre fra dig og hjælpe dig med valg af dine firmagaver.

Enjoy Your Day … Bolette Bjerre

Indehaver, OnlineLiving.dk® 

Mail: salg@onlineliving.dk

Tlf: 4061 3050