BRUG FOR HJÆLP?

Skriv til os på

salg@onlineliving.dk

ØNSKELISTE

Hjem » Håndklæder » Bambus badelagner 100x150 cm.

Bambus badelagner 100x150 cm.

Få 10 % eller 15 % rabat på Bambus håndklædesættene. Gælder alle farverne.

OnlineLivings Bambus badelagner er de originale Bambus badelagner. Formlen blev patenteret allerede tilbage i 2003 af den belgiske håndklædefabrik Santens. Bambus håndklædet er produceret i Europa, er bæredygtigt og Oeko-Tex® Certificeret.

Bambus badelagnerne har fantastisk tørreevne, unik blødhed, holder farven vask efter vask og har 100 % bambus løkker. Oplev Danmarks største farveudvalg af Bambus håndklæder, vælg din favorit farve blandt tidens trend farver, klassiske farve og bløde pastelfarver.

Viser alle 2 resultater

Vigtigt at vide, når du vælger dine Bambus badelagner

Du skal først og fremmest vide, at Bambus håndklæder findes i mange kvaliteter. Der findes, som ved alle andre produkter, gode kvaliteter og dårlige kvaliteter. Husk pris og kvalitet hænger sammen. Det som oftest kendetegner de billigere Bambus badelagner er, at det er et tyndt håndklæde og at indholdet af bambus ikke er så højt samtidig med at den brugte bambus ikke er af bedste kvalitet.

 

Vælger du et Santens Bambus badelagen fra OnlineLiving.dk, vælger du et badelagen i den høje ende af prisskalaen, men du får til gengæld et kraftigt luksus badelagen med 100 % bambus løkker fremstillet af den bedste bambus. Santens Bamboo towels – it´s the one.

 

Du skal vælge Bambus badelagner, fordi….

Du skal vælge Bambus badelagner, hvis du gerne vil vælge det miljørigtige valg. Bambus håndklæderne er et miljørigtig valg, fordi bambus kan høstes 3-4 gange om året og fordi bambus kan dyrkes uden brug af skadelig gødning. Du skal også vælge Bambus badelagner, når du gerne vil forkæle din familie, dig selv og ikke mindst dine gæster.

 

Har du selv følsom hud eller kender en der har, er Bambus badelagnet det helt rigtige valg, fordi håndklædets blødhed føles behagelig og skånsom mod din hud. Bambus håndklæder anbefales også til dem, der lider af demens. Den dementes hud er ofte meget følsom, hvorfor bomuld ofte føles ubehageligt mod deres hud – det gør Bambus håndklædets blødhed ikke.

 

Bambussens blødhed er helt unik.  Så unik, at det overrasker selv den mest kræsne bruger af håndklæder. Badelagnets blødhed og fantastiske tørreevne forkæler dig og giver dig den skønneste følelse af luksus og velvære. Hvad Ferrari er for biler, er bambus for tekstilbranchen – det lækreste af det lækreste.

 

Men pas på! Dine små børn og teenagere vil også elske Bambus badelagenets blødhed og du får ikke dine ”voksen” badelagner for dig selv. Gem dem væk eller køb med det samme også de store Bambus håndklæder til dine børn.

 

Bambus badelagnet er dit bedste valg, når du vil forkæle dig selv eller andre med et stort blødt og lækkert badehåndklæde.

 

Det store Bambus badelagen kan du bruge til mange forskellige ting

Badelagnet er det største af alle håndklæde størrelser, det er dejlig stort og måler 100×150 cm. Når du først én gang har brugt det lækre Bambus badelagen, vil du bruge det igen og igen. Badelagenet er stort og lækkert at pakke sig ind i efter et skønt bad eller en tur i saunaen. Ligesom andre størrelser håndklæder, er badelagenet ofte en del af indretningen på badeværelset, fordi det hænger fremme eller ligge stablet i flotte stabler. Når du vil gøre badelagenet til en flot del af indretningen på dit badeværelse, skal du vælge en eller flere farver, der passer til dit badeværelseinteriør.

 

Bambus badelagenet er også praktisk at vælge som håndklæde til små børn efter badet, fordi du kan pakke dem helt ind i det store håndklæde og kramme dem tørre. De vil elske dig for at vælge det bløde Bambus badelagen.

 

Til strandturen, vandland eller andre forlystelsesparker med vand, er badehåndklædet med dets 100×150 cm. så lækker at have med, fordi man kan pakke sig rigtig godt ind i det, når man kommer op fra vandet. Hvem kender ikke følelsen af en lidt kølig vind på de danske strande og ønsket om at holde den lidt på afstand, indtil man er blevet tør.  Badehåndklædet er også ideelt at bruge til at ligge på på stranden eller på solstolen. Bruger du det på solstolen, beskytter du dine hynder og forlænger deres levetid.

 

Gaven alle bliver glade for

De fleste af os vil gerne give en gave, der glæder. En gave modtageren bliver glad for. Du vil helt sikkert få succes med at skabe glæde hos modtageren, når du vælger det store lækre Bambus badelagen. Med valget af badelagnet giver du også en langtidsholdbar gave, en skøn luksusgave modtageren kan glæde sig over at bruge dag efter dag. Det er Hverdagsluksus.

 

Der er mange anledninger til at til at give gaver, til at glæde og forkæle en, du holder af. De mest oplagte anledninger er fødselsdag, jul, bryllup, kobber/sølv eller guldbryllup, Mors Dag, og så er der ”bare fordi” gaven.  Når du giver badelagnet som gave, kan du give det alene eller du kan give det sammen med et eller flere af Uashmamas Beauty produkter. Vælg mellem bodylotion, body vask, håndcream, sæbe, serum og oil – mulighederne er mange. Du kan også give Bambus badelagenet sammen med en af de lækre Uashmama Roma weekendtasker.

 

Vil du sætte prikken over i´et på din gave, kan du pakke den smukt ind i flot gavepapir, binde et lækkert bånd om gaven, pynte med en blomst og måske det vigtigste – vedlæg gaven et kort med en dejlig hilsen til modtageren.