BRUG FOR HJÆLP?

Skriv til os på

salg@onlineliving.dk

ØNSKELISTE

Hjem » Brands » Uashmama

Uashmama

Uashmama er lækkert italiensk boliginteriør til alle rum i dit hjem. Dæk det flotteste bord med Uashmamas dækkeservietter, flaskeskjulere og brødkurve. Opbevar dine plaider, vasketøj eller børnenes legetøj i de fine vasketøjs- og opbevaringskurve fra Uashmama. Uashmama tilbyder også et stort sortiment af lækre tasker i mange størrelser og til alle formål.

Uashmama designer og fremstiller livsstilsprodukter, der har respekt for både natur og designfunktionalitet. Uashmama har et ønske om at deres produkt skal være med til at fremme en bæredygtig livsstil. Alle Uashmamas produkter er udviklet, designet og produceret i Toscana, Italien.

Viser 1–20 af 86 resultater

Brug Uashmamas boliginteriør i hele din bolig

Uashmama har en stor og spændende kollektion af boliginteriør. Alt fra lækre kurve, dækkeservietter, forklæder, notesbøger og paper bags. Et af de mest populære produkter fra Uashmama boligkollektion er deres Laundry Bag – Laundry Bag er ikke kun til vasketøj som navnet antyder. Du kan også bruge kurvene til mange andre formål. Brug dem til opbevaring i stuen af puder og plaider eller brug dem til affaldssortering af plastik, metal og papir i køkkenet. Mulighederne er mange.

Dækkeservietterne er lækre at dække op med eller at bruge i dagligdagen. Paper bags findes i et utal af størrelser og farver og kan bruges til mange formål. Uashmama Paper Bag er fødevaregodkendt hvorfor du kan servere alt fra brød, chip, salt, peber og chips i dem. De er også dekorative at bruge til blomster og andre dekorationer. Det bedste er, at alle Uashmama produkterne både kan aftørres og maskinvaskes, hvilket gør dem nemme at holde rene og pæne.

Uashmama kan du bruge i hele dit hjem. Om dit hjem er indrettet stilrent eller med farve og spræl, kan du mikse og matche produkterne med dit nuværende interiør. Uashmamas produkter er til dig der elsker bæredygtige, praktiske og anvendelige kvalitetsprodukter. Gå på opdagelse i Uashmamas univers og find de produkter, du vil elske at have i dit skønne hjem.

Uashmama accessoires – tasker, punge og notesbøger

Italienske Uashmama har en bred vifte af accessoires. Specielt tasker, her finder du alt hvad hjertet kan begære – skuldertasker, rygsæk, weekend taske, store og små hverdagstasker og ikke mindst den lille smarte taske, der passer perfekt når du kun har brug for at tage få ting med dig. Uashmama taskerne findes i mange skønne farve som natur, olivengrøn, sort, grå nuancer og også i mere farverige farver.

Taskerne er for alle. Både kvinder, mænd, ældre, yngre og børn kan finde en Uashmama taske der passer i stil, farve og størrelse til det formål, tasken skal bruges til.

Notesbøgerne og pungene fra Uashmama er holdbare både i stil og kvalitet. Uashmama har om nogen formået at lave flotte og praktiske accessoires, som er et must have i enhver taske.

Hvad skal du huske, når du vælger produkter fra Uashmama

Du skal huske, at Uashmama ikke ”bare” er boliginteriør. Uashmama er bæredygtige kvalitetsprodukter udviklet og håndsyet i Italien. Familien Marconi, som står bag det højt profileret brand, designer produkterne med hjertet, sætter en ære i godt håndværk af god kvalitet samtidig med at de bruger så mange som mulige råvarer fra deres hjemsted, Toscana.

Alle Uashmama produkterne er certificeret med Confidence in Textiles og FSC / Responsible Forestry certifikaterne. De certifikater er din tryghed for at produkterne ikke indeholder skadelige stoffer, ulovlige stoffer eller allergifremkaldende stoffer. Det er også din tryghed for at papiret, der bruges til produkterne, er fra bæredygtigt skovbrug samt at de, der arbejder i skovene har ordentligt sikkerhedsudstyr og løn og er uddannet til arbejdet.

Den perfekte gave

Uashmama er den perfekte gave til dem, der ønsker sig bæredygtige produkter, til dem der ønsker sig kvalitet eller til dem, der både ønsker sig kvalitet og bæredygtighed.

Vi vil alle gerne give gaver, der skaber begejstring og glæde hos modtageren. Det er du så godt som sikker på at gøre, når du giver en gave fra Uashmamas mangfoldige univers. Uashmama produkterne kan du bruge i gave til mange lejligheder, det kan være ved bryllup, fødselsdag, jul, indflyttergave og ved mange andre lejligheder. Du kan altid sammensætte din Uashmama gave, så den passer til gavebudgettet – miks og match f.eks. dækkeservietter med nogle af de mange Paper bags eller vælg et lækkert sæt med taske og tilhørende pung.

De fleste af os vil gerne give en gave, som skaber glæde og begejstring hos modtageren. Når du vælger at give Bambus luksus håndklæder, vil du helt sikkert få succes med at glæde og begejstre modtageren. Også hos selv de mest kræsne brugere af håndklæder, vil Bambus håndklædet falde i god jord, for også de bliver overrasket over luksus håndklædets unikke blødhed og fantastiske tørreevne.