BRUG FOR HJÆLP?

Skriv til os på

salg@onlineliving.dk

ØNSKELISTE

Hjem » Håndklæder » Bambus badehåndklæder 70x140 cm.

Bambus badehåndklæder 70x140 cm.

Få 10 % eller 15 % rabat på Bambus håndklædesættene. Gælder alle farverne.

OnlineLivings Bambus badehåndklæder er de originale Bambus håndklæder. Formlen blev patenteret allerede tilbage i 2003 af den belgiske håndklædefabrik Santens. Bambus badehåndklædet er Oeko-Tex® Certificeret, produceret i Europa og er bæredygtigt.

Bambus badehåndklæderne har 100 % bambus løkker, holder farven vask efter vask, har unik blødhed og fantastisk tørreevne. Oplev Danmarks største farveudvalg af Bambus håndklæder, vælg din favorit farve blandt bløde pastelfarver, tidens trend farver og klassiske farve som grå, hvid og sandfarvet.

Viser alle 8 resultater

Værd at vide, når du vælger dine Bambus badehåndklæderne

Du skal huske, at Bambus badehåndklæder findes i mange forskellige kvaliteter. Der er gode og der er dårlige kvaliteter, ligesom der også er ved alle andre produkter. Pris og kvalitet hænger sammen. Vælger du billige Bambus håndklæder, får du sikkert et håndklæde med lidt bambus, et tyndt håndklæde og måske et håndklæde, hvor bambussen ikke er af bedste kvalitet.

 

Vælger du et Santens Bambus badehåndklæde fra OnlineLiving.dk, får du et luksus Bambus håndklæde – et kraftigt håndklæde med 100 % bambus løkker af den bedste bambus kvalitet. Santens Bamboo towels – it´s the one.

 

Vælg Bambus badehåndklæder, når forkælelse og bæredygtighed er vigtig

Alle elsker at blive forkælet. Bambus badehåndklædet forkæler dine gæster, din familie og dig selv med den skønneste blødhed og så tørrer det også meget bedre end et almindelig bomuld håndklæde. Bambussens blødhed overrasker de fleste, selv den mest krævende håndklædebruger lader sig overraske. Bambus badehåndklædet er skøn luksus og giver dig en dejlig følelse af velvære.

 

Når du vælger Bambus badehåndklæder, tager du også et aktiv valg om at hjælpe vores alles miljø, bl.a. fordi bambus kan dyrkes uden brug af skadelig gødning, det frigiver ekstra meget ilt til jorden og så kan det høstes 3-4 gange om året.

 

Kender du en person, som er dement og derfor har følsom hud, er det helt rigtige håndklædevalg et Bambus håndklæde. Det er det, netop fordi et Bambus badehåndklæde er ekstra blødt og føles meget behageligt mod huden. Har nogen i din familie eller du selv følsom hud, vil Bambus badehåndklædet også være det ideelle valg til jer.

 

Pas på! Du er ikke den eneste, der kommer til at elske Bambus badehåndklædet – det gør dine børn også, så glem alt om at få dine ”voksen” håndklæder for dig selv. Gem Bambus badehåndklæder væk eller køb med det samme også Bambus håndklæder til dine store som små børn.

 

Hvordan du kan bruge dine Bambus badehåndklæder

Bambus badehåndklædet er det store praktiske håndklæde, som er must have på badeværelset. Badehåndklædet er den mest populære håndklæde størrelse til brug efter badet. På mange badeværelser hænger badehåndklædet fremme og er derfor en fremtrædende del af interiøret på badeværelset, hvorfor det for dem som ønsker at indrette badeværelset farve kordineret, er vigtigt at finde et badehåndklæde i lige nøjagtig den farve, som de ønsker. Mange har også håndklæder til at ligge fremme i flotte stabler af samme farve eller flere forskellige farver.

 

Du kan også bruge badehåndklædet som bademåtte, hvis du ikke har gulvvarme på badeværelser og synes, det er ubehageligt at træde ud på et koldt gulv. Brug det også som bademåtte, hvis du gerne vil undgå at gulvet bliver vådt, når du træder ud af badet. Badehåndklædet kan også bruges til at sætte om håret, så det tørrer.

 

Badehåndklædet har en god størrelse til at tage med på stranden og ligge på. Suppler det med et gæstehåndklæde til at tørre ansigtet med. Ta´ også badehåndklædet med i vandland og forlystelsesparker med vandaktiviteter. Når solen nydes på liggestolen, er badelagenet ideelt at ligge ovenpå hynderne for at beskytte hynderne og dermed forlænge deres levetid. Det er også lettere at vaske håndklædet end hynderne.

 

Gi´ den skønneste gave

Kan du godt lide at bruge tid på at finde den helt rigtige gave, en gave som modtageren bliver glad for og kan glæde sig over hver dag i lang tid? Så er Bambus badehåndklæderne et godt valg, du med garanti vil få succes med at give. Der er mange anledninger til at give en lækker gave – fødselsdag, bryllup, Mors Dag, julegave og bare fordi du gerne vil forkæle én, du holder af. Gør din gave ekstra lækker og brug tid på at pakke den flot ind i smukt gavepapir, bind et flot bånd omkring og pynt med en blomst, et flag eller noget sjovt pynt. Glem ikke at skrive et sødt kort til pakken.

 

Når du vælger at give Bambus badehåndklæder i gave, er der rig mulighed for at kombinere håndklæderne med andre lækre ting. Du kan give et af de lækre produkter fra Uashmama Beauty Collection sammen med håndklæderne, vælg mellem body wash, bodylotion, håndcream, serum, oil eller håndsæbe. Alle Beauty produkter er lavet på økologisk olivenolie. Du kan også give flot og praktisk Uashmama toilettaske sammen med badehåndklæderne. Sammensæt gave af både badehåndklæder og andre størrelser håndklæder.

 

Miks og match evt. flere farver badehåndklæder. Til det romantiske badeværelse kan du vælge sarte pastelfarver som lyseblå, sart grøn eller rosa, som romantikeren vil elske. Til ham eller hende, der elsker farver og spræl, kan du vælge de frække farver i klassen pink eller orange. Skal du give en gave, der skal passe på det klassiske badeværelse, vil det oplagte badehåndklæde valg være antracit grå, hvid eller sandfarvet.

 

Gavemulighederne er mange og kun fantasien sætter grænse for, hvordan du sammensætter din gave med Bambus badehåndklæder.