BRUG FOR HJÆLP?

Skriv til os på

salg@onlineliving.dk

ØNSKELISTE

Hjem » Boliginteriør » Badeværelse » Vasketøjskurve

Vasketøjskurve

Uashmama vasketøjskurven er italiensk bæredygtigt boliginteriør produceret i Italien. Fremstillet af 100 % naturlige fibre. Vasketøjskurvene er certificeret med såvel Responsible Forestry, FSC samt Oeko-Tex® certifikat. Uashmama – italiensk holdbart og tidløst design.

Vasketøjskurvene er funktionelle, kan klikkes sammen og har lærred hanke. Hankene gør dem nemme at flytte. Du kan med kridt skrive direkte på kurvene, hvad de indeholder. Det er ikke kun en vasketøjskurv. Brug også gerne kurven til opbevaring af plastik, papir, børnenes legetøj osv. Kan maskinvaskes.

Viser alle 7 resultater

Alt om Uashmama vasketøjskurve

Uashmama er et stort anerkendt og internationalt brand, der sælges i mange lander over hele verden. Uashmama – Italiensk bæredygtigt håndværk fremstillet med kærlighed.

Størrelse
Du får Uashmama vasketøjskurve og poser i meget brugbare størrelser.
Vasketøjskurv L: H:58 – B:25 – L:31 cm.

Materiale
AGGO papir (føles som læder). 100 % naturlige fibre fra opdyrket træer – IKKE fra skovrydning. Ved fremstilingen af materialet til vasketøjskurvene og poserne behandles materialet meget lig måden, hvorpå man arbejder med læder. Materialet der anvendes til Uashmamas produkter er fødevaregodkendt.

Vask
Du kan vaske dine Uashmama vasketøjskurve ved max 30 grader. Vasketøjskurvene og poserne beholder formen ved vask. Du skal forevente at din vasketøjskurv har mistet formen lige når du tager den ud af vaskemaskinen. Formen vender naturligt tilbage når den igen er tør.

Farver
Vasketøjskurvene og poserne har en høj farveægthed. Det betyder at du kan vaske dine Uashmama  vasketøjskurve og poser igen og igen uden de mister farven. Stilles kurvene og poserne direkte i solen foreventes de at falme med tiden. Alle farver der bruges til indfarvning er naturlig farver.

Kvalitet
Uashmama vasketøjskurvene og poserne er af meget høj kvalitet. Hvert stykke papir strækkes og hærdes – det er medvirkende til at give produkterne deres høje kvalitet. Produkterne er fremstillet så de kan modstå hverdagens strabasser og så kan de vaskes igen og igen. Vasketøjskurvene og poserne er designet og lavet i Toscana, Italien.

Certifikater
Uashmama produkterne har oeko-tex certifikat
Uashmamas vasketøjskurvene er certificeret med Confidence in textiles og Responsible Forestry certifikaterne.
Confidence in textiles mærket fortæller dig at materialet til Uashmamas vasketøjskurve og poser er indsendt til laboratorie-tests, hvor de er undersøgt for skadelige stoffer, ulovlige stoffer og allergifremkaldende stoffer.
Uashmama produkterne har "Sikker Skovdrift" certifikat
FSC / Responsible Forestry certifikatet fortæller dig at materialet til Uashmamas vasketøjskurve og poser, er produceret af papir fra bæredygtigt skovbrug.