BRUG FOR HJÆLP?

Skriv til os på

salg@onlineliving.dk

ØNSKELISTE

Hjem » Boliginteriør » Køkken » Flaskeskjuler

Flaskeskjuler

Flaskeskjuleren fra Italienske Uashmama er originalt italiensk håndværk produceret i Italien. Uashmama Wine Bag er fødevaregodkendt og certificeret med såvel Oeko-Tex® og Responsible Forestry / FSC certifikat. Uashmama – bæredygtigt og tidløst Italiensk design.

Flaskeskjuleren er lækkert og funktionelt design. Den har læderhank, som gør den nem og praktisk at bruge. Skjuleren fås både med eller uden køleelement. Flaskeskjuleren kan bruges til både vin, limonade, champagne osv. Skjuleren er fremstillet af AGGO® papir, kan vaskes som stof og ser ud og mærker som læder. Uashmama flaskeskjuleren pynter på ethvert veldækket bord.

Viser alle 18 resultater

Alt om Uashmama Wine Bag – Flaskeskjuler

Størrelse
Du får Uashmama wine bag med læderhank i str. 10x10x27 cm

Materiale
AGGO papir (føles som læder). 100 % naturlige fibre fra opdyrket træer – IKKE fra skovrydning. Ved fremstilingen af materialet til vinskjuleren behandles materialet meget lig måden, hvorpå man arbejder med læder. Materialet der anvendes til Uashmamas produkter er fødevaregodkendt.

Vask
Du kan vaske dine Uashmama vinskjuler ved max 30 grader. Vinskjuleren beholder formen ved vask. Du skal forvente at din flaskeskjuler har mistet formen lige når du tager den ud af vaskemaskinen. Formen vender naturligt tilbage når den igen er tør.

Farver
Flaskeskjulerene har en høj farveægthed. Det betyder at du kan vaske dine Uashmama wine bag igen og igen uden de mister farven. Stilles flaskeskjuleren direkte i solen forventes den at falme med tiden. Alle farver der bruges til indfarvning er naturlig farver.

Kvalitet
Uashmama wine bag er af meget høj kvalitet. Hvert stykke papir strækkes og hærdes – det er medvirkende til at give produkterne deres høje kvalitet. Produkterne er fremstillet så de kan modstå hverdagens strabasser og så kan de vaskes igen og igen. Flaskeskjuleren er designet og lavet i Toscana, Italien.

Confidence in Textiles og FSC / Responsible Forestry certifikater

Uashmama produkterne har oeko-tex certifikat
Uashmamas vinskjuler er certificeret med Confidence in textiles og Responsible Forestry certifikaterne. Confidence in textiles mærket fortæller dig, at materialet til Uashmamas wine bag er indsendt til laboratorie-tests, hvor de er undersøgt for skadelige stoffer, ulovlige stoffer og allergifremkaldende stoffer.
Uashmama produkterne har "Sikker Skovdrift" certifikat
FSC / Responsible Forestry certifikatet fortæller dig, at materialet til Uashmamas flaskeskjuleren er produceret af papir fra bæredygtigt skovbrug.