BRUG FOR HJÆLP?

Skriv til os på

salg@onlineliving.dk

ØNSKELISTE

Hjem » Håndklæder » Bambus alm. håndklæder 50x100 cm.

Bambus alm. håndklæder 50x100 cm.

Få 10 % eller 15 % rabat på Bambus håndklædesættene. Gælder alle farverne.

OnlineLivings Bambus almindelige størrelse håndklæder er de originale Bambus håndklæder. Formlen blev patenteret allerede tilbage i 2003 af den belgiske håndklædefabrik Santens. Bambus håndklædet er bæredygtigt, produceret i Europa og Oeko-Tex® Certificeret.

Bambus håndklæderne har fantastisk tørreevne, unik blødhed, 100 % bambus løkker og holder farven vask efter vask. Se Danmarks største farveudvalg af Bambus håndklæder, vælg dine favoritfarver blandt klassiske farver, bløde pastelfarver og tidens trend farver som orange og pink.

Viser alle 9 resultater

Hvad du skal huske, når du vælger Bambus håndklæder

Du skal huske, at Bambus badehåndklæder produceres i mange forskellige kvaliteter. Der findes gode og der findes dårlige kvaliteter, ligesom der også er ved alle andre produkter. Kvalitet og pris hænger sammen. Vælger du billige Bambus håndklæder, får du sikkert et håndklæde med lidt bambus, et tyndt håndklæde og måske et håndklæde, hvor bambussen ikke er af bedste kvalitet.

Vælger du et Santens Bambus håndklæde fra OnlineLiving.dk, får du et luksus Bambus håndklæde – et kraftigt håndklæde med 100 % bambus løkker af den bedste bambus kvalitet. Santens Bamboo towels – it´s the one.

Der er mange gode grunde til, hvorfor Bambus håndklæder er et rigtigt godt valg

Når du vælger almindelig størrelse håndklæder skal du skal vælge Bambus håndklæder, så du forkæler dine gæster, din familie og dig selv med ekstra lækre og bløde håndklæder. Bambus håndklæderne har nemlig unik blødhed og fantastisk tørreevne. Når du vælger Bambus håndklæder, vælger du også det miljørigtige valg, idet bambus kan dyrkes uden brug af skadelig gødning og at det under de rette betingelser kan høstes 3-4 gange årligt.

Bambus håndklædets blødhed overrasker de fleste med dets blødhed og tørreevne. Det er skøn luksus og giver dig en dejlig følelse af luksus og velvære. Hvad Ferrari er for biler, er Bambus for tekstilbranchen – det lækreste af det lækreste. Santens Bambus håndklæderne er kraftige, lækre og helt uimodståelige. Når du først har prøvet Bambus håndklædet, vælger du aldrig mere en anden kvalitet.

Kender du en person som er dement, vil det helt rigtige valg være at give den person et Bambus håndklæde. Demente har ofte meget følsom hud, hvorfor Bambus føles meget bedre for dem at tørre sig med end et almindeligt bomuld håndklæde. Har du eller en i din familie følsom hud, vil Bambus håndklædet også være det rigtige valg, fordi det føles skånsomt mod huden.

Pas på! Dine børn vil også elske håndklædets blødhed og du får ikke dine ”voksen” håndklæder for dig selv. Gem dem væk eller køb med det samme også Bambus håndklæder til dine store som små børn.

Sådan bruger du dine Bambus håndklæder

Håndklædet str. 50×100 cm. er den størrelse, som de fleste foretrækker at have på badeværelset til at tørre hænder i.  Måske derfor man i daglig tale kalder den størrelse for den almindelig håndklæde størrelse.  På langt de fleste badeværelser hænger håndklæder til at tørre hænder i fremme og er derfor en fremtrædende del af dekorationen på et badeværelse. Håndklæderne vælges i farver og kvalitet, der passer til resten af interiøret på badeværelset. Det almindelige håndklæde er også praktisk at have i køkkenet, bryggerset eller andre rum, hvor der er en håndvask og man har brug for noget at tørre sine hænder i.

På badeværelset kan du også bruge håndklædet som bademåtte, hvis du har en brusekabine, hvor vandet har svært ved at holde sig indenfor brusekabinen – du kan også bruge det som bademåtte, hvis ikke du har gulvvarme og gerne vil undgå at træde ud på et koldt gulv. Har du en lille brusekabine, kan det også være praktisk at træde ud på en bademåtte, så hele gulvet ikke bliver vådt. Brug også håndklæder til at tørre dit hår med.

Når du tager på stranden, er det almindelige håndklæde praktisk at have med til at tørre ansigt og hænder i efter en tur i vandet. I forlystelsesparker, vandland og andre steder med vand kan det også være praktisk at have et almindeligt størrelse håndklæde med.

Vil du give en gave, der skaber glæde?

Bruger du tid på at finde gaver der glæder, kan du med succes vælge de almindelige Bambus håndklæder, modtageren bliver helt sikkert begejstret for dem. Og du giver en skøn gave som er langtidsholdbar – en gave modtageren kan glæde sig over at bruge hver dag. Det er Hverdagsluksus.

Du kan give Bambus håndklædet i gave ved mange lejligheder – fødselsdag, jul, værtindegave, Mors Dagsgave, til manden der går op i indretning og interiør osv. Vil du gerne lave en gave med andet end håndklæder, kan du kombinere håndklæderne med produkter fra Uashmamas Beauty Collection, som består af lotion, body wash, body oil, serum, flydende håndsæbe og den bedste håndcream. Du kan også kombinere med Uashmama toilettasker og toiletpunge, de findes i mange farver og størrelser.  Lad gaven være lige så skøn som indholdet, pak den ind i flot papir og pynt med bånd, blomster og et fint kort.

Gi´ Bambus håndklæderne i samme farve eller vælg flere farver som matcher. Til det klassiske badeværelse kan du vælge antracit grå, hvid eller sandfarvet. Til dem, der foretrækker farver med spræl i, kan du vælge orange, pink eller ocean blå, Til det romantiske badeværelse kan du vælge de sarte pastelfarver rosa, sart grøn eller lyseblå. Du kan også vælge at give flere forskellige størrelse.

Anvendelsesmulighederne for Bambus håndklædet str. 50×100 cm. er mange. Brug det til lige hvad du synes passer bedst for dig. Bambus håndklædet er det lækre håndklæde du hurtigt forelsker dig i og ikke vil undvære, når først du har prøvet det én gang.