BRUG FOR HJÆLP?

Skriv til os på

salg@onlineliving.dk

ØNSKELISTE

Hjem » Tasker

Tasker

Uashmama – lækre Italienske tasker du hovedløst forelsker dig i. Find den Uashmama taske der passer nøjagtigt til dit behov. Om du er kvinde eller mand, har brug for weekendtaske, håndtaske, mine taske eller en arbejdstaske. Tasker til alle i familien. Smart rygsæk til teenagerne, lækker arbejdstaske til manden. Store og små håndtasker til kvinden og weekendtasker til alle. Tasker, net og rygsæk er tidsløs. Mormor, morfar, farmor og farfar vil også elske dem.

Weekendtaskerne kan du tage med som håndbagage på flyveturen. Uashmamas taskerne er så praktiske at du aldrig kommer til forlader dit hjem uden en Uashmama taske. Forkæl dig selv eller en du holder af med en lækker Uashmama taske.

Viser alle 9 resultater

Ønsker du at bestille tasker, som vi ikke har på OnlineLiving.dk bestiller vi det altid gerne hjem til dig. Skrive en mail til Bolette med dine ønsker og du vil modtage en mail med pris og leveringstid så du kan kan beslutte om vi skal bestiller varen hjem til dig.

Alt om Uashmama taskerne

Størrelse: Du får Uashmama taskerne i mange forskellige former, farver og størrelser. Størrelserne på hver enkelt Uashmama taske kan du se på siden for tasken.

Materiale: AGGO papir (føles som læder). 100 % naturlige fibre fra opdyrket træer – IKKE fra skovrydning. Ved fremstilingen af materialet til alle tasker behandles materialet meget lig måden, hvorpå man arbejder med læder.

Vask: Du kan vaske dine Uashmama tasker ved max 30 grader. Taskerne beholder formen ved vask. Du skal forvente at din taske har mistet formen lige når du tager den ud af vaskemaskinen. Formen vender naturligt tilbage når din taske igen er tør.

Farver: Alle taskerne har en høj farveægthed. Det betyder at du kan vaske dine Uashmama tasker igen og igen uden de mister farven. Alle farver der bruges til indfarvning er naturlig farver.

Kvalitet: Uashmama taske kollektionen er af meget høj kvalitet. Hvert stykke papir strækkes og hærdes – det er medvirkende til at give produkterne deres høje kvalitet. Taskerne er fremstillet så de kan modstå hverdagens strabasser og så kan de vaskes igen og igen. Alle taskerne er designet og lavet i Toscana, Italien.

CONFIDENCE IN TEXTILES og FSC / RESPONSIBLE FORESTRY CERTIFIKATER

Uashmama produkterne har oeko-tex certifikat
Uashmamas tasker er certificeret med Confidence in textiles og Responsible Forestry certifikaterne. Confidence in textiles mærket fortæller dig at materialet til  Uashmamas taskerne er indsendt til laboratorie-tests, hvor de er undersøgt for skadelige stoffer, ulovlige stoffer og allergifremkaldende stoffer.
Uashmama produkterne har "Sikker Skovdrift" certifikat
FSC / Responsible Forestry certifikatet fortæller dig at materialet til Uashmamas taskerne, er produceret af papir fra bæredygtigt skovbrug.