BRUG FOR HJÆLP?

Skriv til os på

salg@onlineliving.dk

ØNSKELISTE

Hjem » Uashmama

Uashmama

Uashmama – italiensk boliginteriør.

Opbevaringskurv - natur brun. Uashmama Italiensk bæredygtigt boliginteriør.

Uashmama er bæredygtigt design

Uashmama er italiensk boliginteriør i verdensklasse. Alle Uashmama produkterne er produceret i Italien og bygger på italiensk håndværk, tradition og innovation. Uashmama produkterne er fødevaregodkendt og certificeret med såvel Oeko-Tex® og FSC / Responsible Forestry certifikaterne.

Uashmamas produkter er fremstillet af AGGO® papir, kan vaskes som stof og mærker og ser ud som læder. Uashmamas er lækkert boliginteriør og uimodståelige accessoires. Produkterne fås i en bred farveskala fra traditionelle klassiske farve til bløde pasteller og metallic farve som guld og sølv. Uashmama er holdbart og bæredygtigt design lavet af 100% naturlige fibre.

Hvorfor du skal vælge Uashmama

Du skal vælge Uashmama produkter, når du gerne vil have produkter der er bæredygtige, tidløse, funktionelle, af bedste italiensk kvalitet og som er europæisk produceret. Alle råvarer kommer fra Nord Italien og alle produkter er produceret i Italien, primært i Toscana.

Du skal også vælge Uashmamas produkter, hvis du er vild med at kunne vælge fra et stort og lækkert sortiment. Udvalget er fantastisk, du kan få (næsten) alt: Vasketøjskurve, opbevaringskurve, flaskeskjulere, store og små tasker, rygsække, serveringskurve og poser, sæber og lotion, toilettasker og meget, meget mere. Og måske bedst af alt, der er et hav af farver at vælge mellem, så du altid kan finde en farve, der matcher stil og farver i dit hjem.

Alle Uashmamas produkter er fremstillet af papir: Feels like leather – wash like fabric – made of paper.

Historien om italienske Uashmama

Uashmama (udtales Wash Mama) er en særdeles spændende italiensk familievirksomhed, der bygger på resultatet af italiensk håndværk, tradition og innovation. Navnet Uashmama er opstået med ønsket om at dedikere noget til moderen i familien. Navnet skal lede tankerne over på moderen, som i familien står og vasker tøj for sine børn.

Marco Marconi er stifter af Uashmama, Marco og hans kone er de kreative sjæle i firmaet. Med i familievirksomheden er også parrets fire døtre Chiara, Giulia, Gemma og Gaia. Døtrene har hver sin hovedrolle i virksomheden. Marco har integreret sin erfaring fra en lang fortid i branchen for fodtøj til kvinder og lædervarer. Marco´s italienske familie afspejles på mange måder i Uashmama – helt sin egen som de fire døtre, elegant som moderen og funktionel, innovativ og kreativ som faderen.

Uashmama startede som en ide, der førte til de papirsposerne. Kollektionen har siden udviklet sig til at have et bredt sortiment med blandt andet tasker, forklæder, kurve, brugskunst mm. Uashmama har valgt den bæredygtige linje i såvel deres produktion, som når de vælger råvarer. Råvarerne er opdyrket i plantager og stammer IKKE fra skovrydning, råvarerne kommer alle fra Nord Italien.

Uashmama er i dag og har i mange år været et stort anerkendt og internationalt brand og deres varer sælges i mange lande over hele verden. Uashmama er italiensk bæredygtigt håndværk fremstillet med kærlighed. “UASHMAMA, designet og fremstillet i Italien. Rejser overalt i verden”.

Uashmama produktion og materialer - fra skov til dig

1: Uashmamas produktion starter med råmateriale lavet af cellulosefibre. Cellulosefibre er fremstillet af revne og pressede blade. Alt materialet Uashmama bruger er købt i Nord Europa. Materialet købes kun hos producenter, hvor skovrydning er kontrolleret og hvor der konstant udføres kontrol.

2: Alle Uashmamas materialer fremstilles og produceres i Italien, specielt i Toscana. I Toscana laver Uashmama råmaterialet om til alle de forskellige typer materialer, der bruges i Uashmama kollektionen. 

3: Uashmamas AGGO-papir gennemgår processen kalandring (presning) for at justere tykkelsen samt for at blødgøre materialet. Samtidig i processen gøres AGGO-papiret mere modstandsdygtigt. Der bruges kun veganske fedtstoffer under denne proces. Til sidst, igennem et mekanisk system, farver Uashmama AGGO-papiret og gør farven mere solid.

4: Uashmamas prioriterer at beholde så mange traditionelle processer som muligt i alt arbejdet, derfor søgte Uashmama i sin tid efter tidligere brugte maskiner og fandt stenruller, der er mindst 100 år gamle. Stenrullerne bruges i Uashmamas produktion til at gøre materialet mere homogent samt give materialet den unikke konsistens. Hele denne produktionsproces sker i kombination med maskiner fra de mest avancerede teknologier. Innovation og tradition går hånd i hånd hos Uashmama.

5: Efter alle behandlinger og færdiggørelser af papiret på Uashmamas egen fabrik går papiret ind i det centrale opbevaringsområde på fabrikken. Her kontrollerer og vælger eksperter de materialer, der skal sendes videre til næste face: skærefasen.

6: Uashmamas håndværkere forsætter produktionsprocessen fra den traditionelle presning til skæring med de nyeste skæreanlæg. Herefter bliver materialerne samlet og efterfølgende syes det sammen.

7: Når produkterne er færdig syet, kommer de videre til Uashmamas kvalitetskontrol. Her kontrolleres produkterne grundigt inden produkterne til sidst bliver mærket, emballeret og distribueret.

8: Uashmama, Toscana og hele verden. Uashmama er meget stolte over, at hele deres produktion foregår i Toscana.

Uashmama Wine Bag - bæredygtigt boliginteriør.
Opbevaringskurv - hvid og cement grå. Uashmama Italiensk bæredygtigt boliginteriør.
Opbevaringskurv XL- cement grå. Uashmama Italiensk bæredygtigt boliginteriør.

Uashmama - læs alt om kvalitet, materiale, farveægthed, certifikat mm

Størrelse: Du får Uashmama produkterne i mange farver, størrelser og faconer. Du kan se størrelser og farver på hvert produkt på den side, der viser det Uashmama produkt, du er interesseret i. 

Materiale: Uashmama bruger AGGO papir til sine produkter. Det behandles, så det føles som læder og er fremstillet af 100 % naturlige fibre fra opdyrket træer – IKKE fra skovrydning. Ved fremstillingen af materialet til produkterne behandles materialet meget lig måden, hvorpå man arbejder med læder. Materialet, der anvendes til Uashmamas produkter er fødevaregodkendt.

Vask: Du kan vaske dine Uashmama produkter ved 30 grader. Produkterne beholder formen ved vask. Du skal dog forvente, at dine Uashmama produkter kan have mistet formen lige når du tager den ud af vaskemaskinen. Formen vender naturligt tilbage, når de igen er tørre. Nogle af produkterne har en overfladebehandling der gør, at de er vand- og smudsafvisende, disse produkter kan ikke vaskes i maskine, de rengøres ved aftørring.

Farver: Alle farver, der bruges til indfarvning af Uashmama produkterne er naturlige farver. Produkterne har en høj farveægthed som betyder, at du kan vaske dine Uashmama produkter igen og igen uden de mister farven. Produkter, der stilles direkte i solen, må forventes at falme med tiden.

Kvalitet: Uashmama produkterne er af meget høj kvalitet. Hvert stykke papir strækkes og hærdes, hvilket er medvirkende til at give samtlige af produkterne deres høje kvalitet. Produkterne er fremstillet, så de kan modstå hverdagens strabadser og så de kan vaskes igen og igen. Alle Uashmamas produkter er designet og lavet i Toscana, Italien.

Certifikater: Uashmamas produkter er certificeret med Confidence in textiles, FSC og Responsible Forestry certifikaterne. Confidence in textiles certifikatet er en del af Oeko-tex®-mærket. Confidence in textiles mærket fortæller dig, at Uashmamas produkter er indsendt til laboratorie-tests, hvor de er undersøgt for skadelige stoffer, ulovlige stoffer og allergifremkaldende stoffer.Responsible Forestry certifikatet fortæller dig, at Uashmama produkterne er produceret af papir fra bæredygtigt skovbrug.FSC er din sikkerhed for, at der ikke bliver fældet mere træ end det kan nå at reproducere, at dyr og planteliv bliver beskyttet og at de, der arbejder i skovene, er uddannede, får ordentligt sikkerhedsudstyr og løn.

Ønsker dig god fornøjelse med at vælge og bruge dine Uashmama produkter.