BRUG FOR HJÆLP?

Skriv til os på

salg@onlineliving.dk

ØNSKELISTE

Hjem » Shop » Skriver Collection Alpaca uldplaid – Grå / Brun

Skriver Collection Alpaca uldplaid – Grå / Brun

Alpaca uldplaiden måler 130×200 cm.
100 % baby Alpaca uld.
Baby Alpaca uld er meget blødt og kradser ikke.
Plaiden er op til 5 gange varmere end almindelige uldplaider.
Dansk design af højeste kvalitet.

Original price was: 1.599,00 kr..Current price is: 1.499,00 kr..

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste
Farver
Antracit Grå
Cement Grå
Grå/Brun
Kastanje Brune
Lys brun
Lys Grå

Skriver Collection Alpaca uldplaid – dansk design i bedste kvalitet.

Den smukke grå / brun Alpaca uldplaid er lavet af 100 % baby Alpaca uld. Det betyder, at den grå / brune plaid er vævet af den fineste Alpaca uld. Når ulden sorteres, sorteres de tyndeste og fineste fibre fra til baby Alpaca uld. Sorteringen sker kun efter fibrenes kvalitet, ikke efter dyrets alder. Den flotte mørke grå / brune Alpaca uldplaid har en silkeagtig glans. Plaiden er produceret i Peru. Skriver Collections grå brune uldplaid er unik luksus kvalitet med stor komfort og ekstra blødhed. Forkæl dig selv eller en du holder af med den flotte grå uldplaid fra danske Skriver Collection.

Hvordan du kan bruge din grå / brun uldplaid

Den grå / brune Alpaca uldplaid er til dig, der ønsker et blødt og lækkert tæppe som både kan holder dig varm på kolde vinterdage eller kølige sommeraftener. Plaiden er dekorative i din sofa uanset om sofaen er af læder, uld eller stof. Miks og match din grå brune Alpaca uldplaid med klassiske puder, farvede puder, mønstrede puder, blomstrede puder eller vævede puder.

Vil du vide mere om Skriver Collection?

Til dig der gerne vil vide mere om Skriver Collection har vi skrevet om historien bag virksomheden og samlet en masse god information om Skriver Collection – du kan læse det hele her: Læs om Skriver Collection historie og produkter.