BRUG FOR HJÆLP?

Skriv til os på

salg@onlineliving.dk

ØNSKELISTE

Hjem » Shop » Uashmama vasketøjskurv – Oliven grøn

Uashmama vasketøjskurv – Oliven grøn

Størrelse: H58 x B31 x D25 cm.
Funktionel og nem at flytte. Kan maskinvaskes.
Praktisk og flot vasketøjskurv fremstillet i miljøvenligt papir.
Håndsyet i Italien. Lavet af papir – mærker og holder som læder.
Oeko-Tex® og FSC / Responsible Forestry certifiiceret.
Også ideel opbevaring og affaldssortering.

Original price was: 550,00 kr..Current price is: 499,00 kr..

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste
Farver
Antracit Grå
Cement Grå
Hvid
Natur Brun
Off white
Oliven Grøn
Sort

Smarte oliven grønne vasketøjskurve med mange funktioner

Vasketøjskurvene er ikke kun til vasketøj. Du kan også bruge dem som opbevaringskurve i f.eks. køkkenet, stuen og på børneværelset. Brug dem til opbevaring af flasker, papir, legetøj, plaider – kun fantasien sætter grænser. De oliven grønne kurvene kan vaskes. Kurvene kan klikkes sammen med det smarte trykknapsystem så du let kan have flere til at stå ved siden af hinanden uden de flytter sig. Du kan miks og match de  kurve med alle de andre flotte farverne så de passer til dit behov og din bolig. Skriv med kridt på den hvide kurv så alle i familien ved, hvad den indeholder. De oliven grønne kurve er ikke kun vasketøjskurve brug dem også i stuen, køkkenet, børneværelset mm. Kurven er også ideel at bruge til affaldssortering. De funktionelle oliven grønne vasketøjskurve / opbevaringskurve er til dig der elsker at indrette din bolig med smukke, lækre og smarte løsninger. Kurvene er nemme at flytte fordi de har 2 bomuldshåndtag – 85 % af bomuldsfiberen til håndtagene kommer fra genbrugs t-shirts.

Bæredygtigt kvalitetsdesign fra italienske Uashmama

Uashmama er italiensk design produceret i Italien. Det er luksus kvalitet som er holdbart, bæredygtigt og fremstillet af 100% naturlige fibre. Kurvene kan vaskes og beholder sin form efter vask. Mærker som læder – vaskes som stof – lavet af AGGO® papir. Produkterne er både Okeo-tex og FSC certificeret. Italiensk håndværk – designet med hjerte og tradition.

Få mere viden om Uashmama vasketøjskurvene

Læs meget mere om Uashmamas produkter, historie og produktion – klik her Forkæl dig selv eller en du holder af med de lækre vasketøjskurve og opbevaringskurve fra italienske Uashmama.