BRUG FOR HJÆLP?

Skriv til os på

salg@onlineliving.dk

ØNSKELISTE

Hjem » Shop » Skriver Collection udendørs puder – Antracit grå

Skriver Collection udendørs puder – Antracit grå

Skriver Collection´s Antracit grå udendørs puder, hynder, puf og madrasser er – ifølge OnlineLiving – den absolut bedste kvalitet du kan vælge til udendørs brug.

Hynder, puf, puder og madras er fremstillet af vejrbestandigt, vandafvisende og vandtæt materiale. Alle de antracit grå produkterne har høj modtandsdygtighed mod fugt, svamp og generelle bakterier. Og måske bedst af alt, produkterne tåler solen og har meget svært ved at falme. Prisen er inklusiv en lækker tilpasset fiber inderpude, som er velegnet til udendørs brug. Alle produkterne er kan også benyttes indendørs.

Fra: 599,00 kr.

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste
Farver
Antracit Grå
Cement Grå
Lys Grå

Bedste kvalitet udendørs hynder og puder i antracit grå

Skriver Collection´s antracit grå udendørs puder, hynder, puf og madrasser er – ifølge OnlineLiving – den absolut bedste kvalitet du kan vælge til udendørs brug. Hynder, puf, puder og madras er fremstillet af vejrbestandigt, vandafvisende og vandtæt materiale. Alle de antracit grå produkterne har høj modtandsdygtighed mod fugt, svamp og generelle bakterier. Og måske bedst af alt, produkterne falmer ikke falmer i solen.

Passer hynder og puder til alle udendørsmøbler?

Ja, de antracit grå hynder, puder og madras passer til diverse havemøbler samt til pallesofaer og stole. Hynder og puder leveres med en lække inderpude som er velegnet til udendørs brug.

Orlando serien er dansk design og dansk produceret.

Når du vælger de antracit grå hynder, puder, puf eller madras fra Skriver Collection får du dansk design som er produceret i Danmark.

Funktionel mørkegrå madras og puf med mange muligheder.

Med Skriver Collections Orlando madras har du en plads børnene kan lege på og du har altid en ekstra soveplads til de mindste. Madrassen str. 80 x 120 cm. passer til pallemøbel. De grå puffer fra Orlando serien er lette at flytte rundt og kan bruges som både siddeplads og bord.  Puffen Ø70 x 20 cm er også perfekt til hyggepude eller legepude til børnene. Kun fantasien sætter grænse for hvordan du bruger din mørkegrå madras og puf. Husk alle produkter kan også bruges indendørs.

Få mere at vide om Skriver Collection

Læs om Skriver Collections produkter og historie – klik her Forkæl dig selv og dine udearealer med dansk produceret design produkter fra Skriver Collection.