BRUG FOR HJÆLP?

Skriv til os på

salg@onlineliving.dk

ØNSKELISTE

Hjem » Shop » Skriver Collection udendørs puder – Lys Grå

Skriver Collection udendørs puder – Lys Grå

Skriver Collection´s Lys grå udendørs puder, hynder, puf og madrasser er – ifølge OnlineLiving – den absulot bedste kvalitet du kan vælge til udendørs brug.

Hynder, puf, puder og madras er fremstillet af vejrbestandigt, vandafvisende og vandtæt materiale. Alle produkterne har høj modtandsdygtighed mod fugt, svamp og generelle bakterier. Og måske bedst af alt, produkterne falmer ikke falmer i solen.

Fra: 599,00 kr.

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste
Farver
Antracit Grå
Cement Grå
Lys Grå

Bedste kvalitet udendørs hynder, puder, madras mm.

Skriver Collection´s lys grå udendørs puder, hynder, puf og madrasser er – ifølge OnlineLiving – den absulot bedste kvalitet du kan vælge til udendørs brug. Hynder, puf, puder og madras er fremstillet af vejrbestandigt, vandafvisende og vandtæt materiale. Alle produkterne har høj modtandsdygtighed mod fugt, svamp og generelle bakterier. Og måske bedst af alt, produkterne falmer ikke falmer i solen.

Passer hynder og puder til alle udendørsmøbler?

Ja, de lys grå hynder, puder og madras passer til diverse havemøbler samt til pallesofaer og stole. Hynder og puder leveres med en lække inderpude som er velegnet til udendørs brug.

Orlando serien er dansk design og dansk produceret.

Når du vælger hynder, puder, puf eller madras fra Skriver Collection får du dansk design som er produceret i Danmark.

Funktionel madras og puf med mange muligheder.

Orlando foldemadrassen er 180 cm. lang og består af 3 moduler på hver 60×60 cm. Modulerne kan lynes fra hinanden og bruges som seperate hynder. Når de er lynet sammen har de den fordel at de ikke skrider fra hinanden. Med Orlando madrassen har du en plads børnene kan lege på og du har altid en ekstra soveplads. Du kan tilkøbe ekstra moduler til madrassen på 60×60 cm. Madrassen str. 80 x 120 cm. passer til pallemøbel. Pufferne fra Orlando serien er lette at flytte rundt og kan bruges som både siddeplads og bord.  Puffen Ø70 x 20 cm er også perfekt til hyggepude eller legepude til børnene. Kun fantasien sætter grænse for hvordan du bruger din madras og puf.

Husk alle produkter kan også bruges indedørs.  

Få mere at vide om Skriver Collection

Læs om Skriver Collections produkter og historie – klik her   Forkæl dig selv og dine udearealer med dansk produceret design produkter fra danske Skriver Collection.