BRUG FOR HJÆLP?

Skriv til os på

salg@onlineliving.dk

ØNSKELISTE

Hjem » Shop » Uashmama Roma taske – Sort

Uashmama Roma taske – Sort

Størrelse og vægt:
Håndtaske: str. 30x21x17 cm. – ca. 0,7 kg. NATUR strop og hanke.
Weekendtaske: str. 42x16x34 cm. – ca. 1,1 kg. NATUR strop og hanke.
Rejsetaske: str. 50x23x36 cm. – ca. 1,3 kg. SORT strop og hanke.
Alle modeller har indvendig lomme, hanke og aftagelig skulderstrop.
Weekendtasken og rejsetasken kan tages med som håndbagage på rejsen.
Har vand og smudsafvisende overflade.

Fra: 1.285,00 kr.

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste
Farver
Antracit Grå
Camel
Sort

Brug Roma taksen både som håndtaske, arbejdstaske og rejsetaske 

Den sorte Roma taske får du i 3 praktiske størrelser. Alle størrelser er med indvendig lomme, hank og aftagelig skulderstrop. Roma håndtasken i sort har den perfekte størrelse til at være tasken, der følger dig i dagligdagen. Der er plads til meget mere end læbestift, nøgler og telefon. Den sorte Roma weekendtaske er genial til mange formål. Brug den som arbejdstaske, sportstaske, weekendtaske. Roma rejsetasken i sort er stor og rummelig. Du kan tage den med som håndbagage på flyet. Roma weekendtaske og rejsetaske i sort er perfekt til både kvinder og mænd. Dine sorte Roma tasker bliver mere lækre jo mere du bruger dem.

Sort Roma taske – smart, praktisk og bæredygtigt design fra italienske Uashmama

Roma serien er italiensk design produceret i Italien. De sorte Roma tasker har en vand og smudsafvisende overflade. Bliver din sorte Roma taske meget beskidt, kan den maskinvaskes ved 30 grader uden at mister sin form. De sorte tasker er fremstillet så de kan modstå hverdagens strabadser. Roma tasken er som Uashmamas andre produkter Okeo-tex og FSC certificeret. Den sorte Roma taske mærker som læder, vaskes som stof og er lavet af AGGO® papir. Roma taskerne er holdbart og bæredygtigt design fremstillet af 100% naturlige fibre. Italiensk luksus kvalitet. Italiensk håndværk designet med hjerte og tradition

Få mere viden om Uashmamas Roma tasker

Læs meget mere om Uashmamas produkter, historie og produktion. Uashmama har et kæmpe udvalg af lækre tasker – se hele udvalget: Uashmama katalog – tasker starter side 52. Ønsker du at bestille tasker, som vi ikke har på OnlineLiving.dk bestiller vi det altid gerne hjem til dig. Skrive en mail til Bolette med dine ønsker og du vil modtage en mail med pris og leveringstid, så du kan beslutte, om vi skal bestiller tasken hjem til dig. Forkæl dig selv eller en du holder af med den lækre sorte Roma tasken fra italienske Uashmama.